Prášok, či tabletky namiesto zubnej pasty. Krásne vyčistia zuby a sú ideálne na cestovanie!

Počuli ste už o tabletkách na čistenie zubov? Alebo prášku z prírodného vulkanického minerálu , ktorý vám dokonale vyčistí ústnu dutinu? Oba produkty sú dokonca na prírodnej báze a vyrobené na Slovensku. A bonusom je, že v dovolenkovom kufri vám nezaberú takmer žiadne miesto.

 

Nový spôsob umývania zubov

Tabletky na umývanie zubov spolu s práškom z minerálu s názvom zeolit, na Slovensku predáva značka ZEOZOE. Ide o naozaj jedinečný produkt na prírodnej báze, ktorý je nielen účinný, ale tiež jedinečný v tom, že búra zaužívané spôsoby umývania zubov.

Zubné tablety sú alternatívnym spôsobom umývania zubov, avšak ak ich raz vyskúšate je možné, že sa ku klasickej zubnej paste už nebudete chcieť vrátiť. Ide totiž o celkom iný pocit z vyčistenia zubov. Ide len o to, zmeniť návyk klasického umývania zubov zubnou pastou. Zubná tableta sa totiž používa tak, že ju v ústach rozhryziete, a potom spolu s vodou a kefkou dôkladne umyjete zuby. Podobne funguje aj prášok, do ktorého ponoríte mokrú zubnú kefku, čím vznikne rovnaká pastová konzistencia ako pri tabletkách. Zuby si následnej umyjete klasický spôsobom. Avšak efekt, ktorý takéto umývanie dosiahne je neporovnateľný s klasickým umytím. Vaše zuby aj ústna dutina budú sviežejšie a na dotyk jazyka oveľa čistejšie. Bonusom je, že zeolit, ktorý tabletky aj prášok tvorí,  je veľmi účinný prírodný minerál, vaše zuby remineralizuje a zanecháva ich hladké.

 

Účinný zeolit

Zeolit, ktorý tvorí základ zubných tabliet aj prášku je vulkanický materiál, je to jeden z najsilnejších absorbentov v prírode.  Vďaka svojim výnimočným vlastnostiam dokáže viazať vo svojej štruktúre rôzne škodlivé látky, choroboplodné organizmy, toxíny aj ťažké kovy. Zeolit má tzv. bio koherenčnú vlastnosť, teda naviaže na seba len škodlivé látky a účinné látky, minerály a stopové prvky zo svojej štruktúry uvoľňuje. Telo ho teda prijíma ako prirodzenú látku. Zeolit tiež reguluje acidobazickú rovnováhu (pH) a odstraňuje kyslé prostredie, ktoré priamo ohrozuje zubnú sklovinu. Zubný kameň pri je pri jeho používaní našich viditeľne redukovaný a zuby sú z neho po čase používania prirodzené belšie. Zeolit v ústnej dutine chemicky nereaguje, nemá žiadne kontraindikácie, nevysušuje, nezanecháva žiadne stopy, alebo povlak.  Tablety ani zubný prášok navyše neobsahujú fluór, ani iné syntetické látky bežne dostupné v zubných pastách.  Ide teda o 100% prírodný produkt.

 

Ideálne na cestovanie

Zubné tablety a prášok z prírodného zeolitu nájdete v ponuke v dvoch príchutiach. Mäta so šalviou a Zelené jablko. Druhá príchuť je veľmi obľúbená u detí, prvá je zase sviežejšia. Výhodou oboch produktov je, že nie sú tekuté, teda sú ideálne do príručnej batožiny. Takisto vám v kufri nezaberú veľa miesta. Hlavne prášok, ktorý si viete pribaliť v takzvanom „refill“ balení. Oba produkty z prírodného zeolitu pochádzajú z dielne slovenskej značky ZEOZOE, ktorá vznikla pod taktovkou Jany Koristovej, ktorú inšpirovala priateľka- bylinkárka. Práve tá jej vnukla ideu vytvoriť prírodnú produkt na báze zeolitu. Vznikli tak jedinečné produkty, ktoré sú dobré pre ľudí a zároveň rešpektujú prírodu.
Tabletky aj zubný prášok ZeoZoe kúpite na www.zeozoe.sk

Zdroj: Nina M.

Zubné tablety ZeoZoe
https://www.zeozoe.sk/produkt/zubne-tablety-matove-zeozoe/

Zubná prášok ZeoZoe zelené jablko
https://www.zeozoe.sk/produkt/zubny-prasok-zelene-jablko-zeozoe/

Zubný prášok Refill ZeoZoe
https://www.zeozoe.sk/produkt/zubny-prasok-refill-30g-zeozoe/