Predvianočné upratovanie

Bref účinne odstraňuje zvyšky vodného kameňa a po krátkom pôsobení zanechá v celej kúpeľni hygienický lesk.  A pre vašu toaletu je tu Bref Spa Moments. WC bloky s unikátnym zložením so starostlivo vybranými esenciálnymi olejmi premenia vašu toaletu na domáce wellness a udržia ju dokonale sviežu a čistú.

 

Kapsuly Somat Excellence 5v1 – ide o prvé kapsuly na trhu s piatimi komorami v sebe skrývajú účinnú kombináciu prášku a gélu. Extra posilňovač si poradí s usadenou mastnotou, pripálenými zvyškami jedla aj odolnými nečistotami zaschnutými až 72 hodín. Rýchlo sa rozpúšťajúce kapsuly zaistia žiarivý lesk, ochranu skla a starostlivosť o vašu umývačku, to všetko v biologicky odbúrateľnej a vo vode 100 % rozpustnej fólii. Navyše vďaka zloženiu proti zápachu sú nepríjemné pachy v umývačke neutralizované v momente rozpustenia kapsuly.

Kapsuly Somat Excellence 5v1 sú špeciálne vyvinuté na ECO programy, ktorými sa znižuje spotreba vody aj elektriny až o 20 %.

Obľúbený prací prostriedok Perwoll prichádza na trh s vylepšeným zložením. Perwoll, ktorý obsahuje viac ako 94 percent biologicky odbúrateľných látok, zaisťuje pre naše oblečenie vyrobené z prírodných aj syntetických materiálov tú najlepšiu možnú starostlivosť.

Nový prací prostriedok Perwoll so svojou unikátnou receptúrou obstál v laboratóriu aj v produktových testoch na výbornú a preukázal tak svoju účinnosť. Už po desiatich praniach bol viditeľný efekt pred a po.

Vyhrajte balíček produktov značky Henkel.

  1. Pre účasť v súťaži je potrebné uviesť vaše meno, priezvisko, poštovú adresu kam môžeme výhru zaslať, e-mailovú adresu, tel. číslo a súhlasiť s podmienkami súťaže. Následne môžete pokračovať kliknutím na tlačidlo „Začať„.
  2. Po vybraní správnej odpovede kliknite na tlačítko „Dokončiť

Súťaže sa môžete zúčastniť do 13.11.2024. Jeden z vás vyhraje balíček produktov značky Henkel.

Musíte udať text.
Musíte udať text.
Musíte udať text.
Musíte udať text.
Musíte špecifikovať číslo.
Musíte napísať emailovú adresu.
Musíte špecifikovať číslo.
Musíte vyplniť toto pole.

Zdroj: Henkel