Značka Schwartau predstavuje novinku – džemy zamatovej konzistencie Samet v piatich obľúbených príchutiach. Sú špecifické svojou jemnou konzistenciou, bohatou ovocnou chuťou a dobrou roztierateľnosťou. Zákazníci môžu v každom sklíčku opäť očakávať len to najkvalitnejšie ovocie. Tiež fakt, že im na jazyku vykúzli zamatový pocit a na tvári úsmev.
Zamatová jemná konzistencia džemov Schwartau Samet sa doslova rozplýva na jazyku. Skvelo sa roztierajú. „Nie je nič fantastickejšie ako sa v pomalé víkendové ráno naštartovať raňajkami v podobe lievancov s džemom, ktorý prekypuje bohatou ovocnou chuťou“, hovorí Martina Mayová, Brand Manager CR&SR spoločnosti HERO a pokračuje: „Džemy Samet sú bez konzervačných látok. Neobsahujú farbivá, umelé ochucovadlá, laktózu a ani lepok. Vďaka vysokému obsahu ovocia a surovinám iba rastlinného pôvodu si na ňom môžu pochutnať aj vegáni.“
Plody pre džemy Schwartau Samet sú vyberané v ideálnom stupni zrelosti s čo najintenzívnejšou chuťou. Ich kvalita je pre značku kľúčová. Ovocie a ostatné prísady spracúvajú vo výrobe tak, aby prirodzená aróma ostala zachovaná. Vďaka tomu je chuťový profil výsledného produktu najuveriteľnejší. A čo je najdôležitejšie? Džemy Samet sú úplne bez zrniečok.
Aké sú džemy Schwartau Samet?
- majú zamatovo jemnú chuť a konzistenciu
- garantujú nemeckú kvalitu
- neobsahujú konzervačné látky, pridané farbivá ani arómy
- nechýba plná chuť ovocia
- sú jednoznačne VEGAN
- majú sklenený obal
- potešia dobrou roztierateľnosťou
- sú bez laktózy a bez lepku
- nenájdete v nich zrniečka z ovocia
- v ponuke nájdete i atraktívnu príchuť Mango
Chystáte detskú oslavu? Ohlásila sa nečakaná návšteva? Palacinky nikdy nesklamú. S džemami Schwartau Samet môžete prekvapiť. Stačí si vybrať niektorú z piatich príchutí. Jahoda, Malina, exotické Mango, Marhuľa alebo správne vyladená Ríbezľa. Experimentujte a kombinujte. Inšpirujte sa receptom blogerky Denisy Višňovskej. Sladké doslova miluje: „Cez víkend nikdy nesmú na stole chýbať palacinky s džemom. Medzi moje najobľúbenejšie patrí marhuľový a jahodový. Už v detstve som zbožňovala kombináciu vianočka s maslom a džemom. Úprimne? Neviem si bez neho život predstaviť,“ smeje sa Denisa Vyšňovská.
Palacinky podľa Denisky Vyšňovskej
Ingrediencie:
- 2 a pol hrnčeka špaldovej hladkej múky
- 2 hrnčeky rastlinného mlieka (sójové alebo mandľové)
- 2 lyžice cukru alebo ho nahrádzam ďatľovým sirupom
- 2 lyžičky kypriaceho prášku
- štipka soli
- 1 rozpučený banán
- džem Schwartau Samet (každý podľa svojej chuti)
Postup:
Všetky ingrediencie, okrem džemu, zmiešame a vytvoríme cesto. Následne na troške oleja na panvici vytvárame palacinky. Môžu byť trošku hrubšie, aby pekne držali tvar. Na tanieri pridáme džem Schwartau Samet, ktorý sa skvelo roztiera a chutí. Prajem Vám dobrú chuť J
Autor receptu: Denisa Vyšňovská @denisa.vysnovska