Do práce aj na bežný deň. Ktoré šaty budú kraľovať aktuálnej sezóne?

Začiatok roka 2021 sa bude točiť najmä okolo ležérnych, pohodlných kúskov. A vďaka vzniknutej situácii, sa to týka aj nášho oblečenia do práce. Každá žena potrebuje mať v šatníku jednoduché a hlavne pohodlné šaty na každý deň. Navyše ak sa dajú kombinovať so športovou a zároveň aj s elegantnou obuvou nájdu si u vás široké využitie. Prinášame vám zopár tipov na šaty, ktoré by rozhodne nemali chýbať v zimnom šatníku každej ženy.

 

Pohodlný úpletový model

Úplet je jedným z materiálov, ktorý by mal tvoriť základ vášho zimného šatníka. Je totiž perfektnou voľbou na sychravejšie dni a vďaka širokému výberu si svoj obľúbený nájde každá jedna z nás. Úpletové šaty sú módnym hitom pre zimné dni, ktorý oceníte najmä ako elegantný kúsok vhodný aj do práce. Siahnuť môžete po klasických farbách ako je čierna, béžová či momentálne trendy zelená, alebo aj po šatách s potlačou či dokonca rolákových šatách. Výber úpletových šiat je túto sezónu naozaj pestrý,  stačí si len vybrať tie pravé pre vás.

 

Elegantné koženkové

Tento fashion kúsok môže vyzerať na prvý pohľad výrazne sexy a drzo ale vyskúšajte ich kombinovať aj s inými prvkami vo vašom šatníku a zistíte, že sú maximálne univerzálne a všestranné. Ľahko si s nimi vyčarujete outfit na bežný deň ale aj do práce. Kožené šaty urobia z majiteľky hviezdu na počkanie, pretože je ťažké ich prehliadnuť! Stačí, ak ich skombinujete napríklad s pančuškami, vysokými čižmami a doplníte k nim elegantnú kabelku. Dajú sa však nosiť aj  ako ležérny kúsok v kombinácii s jemnejšími materiálmi či športovými prvkami. Vyskúšajte a uvidíte ako vás ich všestrannosť prekvapí.

 

Klasika na každú príležitosť

Napriek všetkým pochybnostiam sa oversize šaty ešte stále tešia obľube aj po novom roku. Voľné šaty sú vhodné pre každú postavu a správny výber vám zaručí dokonale pohodlnú voľbu na viacero príležitostí. Výborne sa kombinujú ako s elegantnou obuvou tak aj s teniskami. Pri voľbe stavte na kvalitnejšie materiály, vďaka ktorým sa budete v takýchto šatách cítiť pohodlne. V kurze budú aj oversize šaty v kombinácii s jemnými, ženskými prvkami ako čipka či volány. Pre dosiahnutie elegantného outfitu ich zvoľte v v jemnejšej farbe a dolaďte topánky a kabelku. Výsledok bude určite stáť zato.

 

Autor: Nina Murárová
Ilustračná fotografia: pinterest.com
Galéria: Twinset, La Femme, BJÖRN BORG