A nielen s láskou, ale aj radosťou a vášňou. Autorky horúcej knižnej novinky VARENIE A RAWENIE sú presvedčené, že takto pripravené jedlo nielen úžasne chutí, ale najmä sa po ňom cítite skvele. Francesca Kristal Spinelli a Zuzana Sakara Antalíková ukuchtili pre vás 86 receptov, ktoré sa pripravujú varením alebo podľa princípov raw stravovania, čiže bez tepelnej úpravy.
Obe dámy sú odborníčkami na slovo vzatými, sú totiž majiteľkami známeho Frangipani Vitality Baru v Bratislave a e-shopu s raw dezertami frangipani.sk. Presvedčte sa, že zdravá strava plná vitamínov a živín môže byť nielen chutná, ale aj oku lahodiaca. Viac na www.fortunalibri.sk.
V zdravom tele zdravý duch
Každý organizmus je individuálny, a preto by sme sa mali naučiť počúvať a rozpoznávať signály nášho tela. Pre autorky je raw a vegánska strava cestou, ktorá pomáha zlepšiť celkové zdravie. „Tak ako do našich dezertov, aj do tejto knižky sme vložili lásku a tvorivosť. Odhaľujeme v nej i niekoľko úspešných, overených „tajných“ receptov Frangipani. Veríme, že vás zaujme a prinesie vám toľko radosti, koľko jej priniesla nám, keď sme ju pre vás tvorili.“
V kuchárskej knihe VARENIE A RAWENIE objavíte 86 receptov bez obsahu lepku, živočíšnych mliečnych produktov a rafinovaného cukru. A samozrejme, tešiť sa môžete aj na chutné a nápadité raw dezerty. Zoznámite sa s používaním kokosového cukru, tekutého agávového sirupu a tiež kokosového oleja, ktorý patrí medzi najzdravšie tuky. Autorky v receptoch použili aj rôzne typy bezlepkových múk: predovšetkým pohánkovú, ryžovú či cícerovú múku, ale aj kukuričnú a mandľovú.
Obe dámy sú odborníčkami na slovo vzatými, sú totiž majiteľkami známeho Frangipani Vitality Baru v Bratislave a e-shopu s raw dezertami frangipani.sk. Presvedčte sa, že zdravá strava plná vitamínov a živín môže byť nielen chutná, ale aj oku lahodiaca. Viac na www.fortunalibri.sk.
V zdravom tele zdravý duch
Každý organizmus je individuálny, a preto by sme sa mali naučiť počúvať a rozpoznávať signály nášho tela. Pre autorky je raw a vegánska strava cestou, ktorá pomáha zlepšiť celkové zdravie. „Tak ako do našich dezertov, aj do tejto knižky sme vložili lásku a tvorivosť. Odhaľujeme v nej i niekoľko úspešných, overených „tajných“ receptov Frangipani. Veríme, že vás zaujme a prinesie vám toľko radosti, koľko jej priniesla nám, keď sme ju pre vás tvorili.“
V kuchárskej knihe VARENIE A RAWENIE objavíte 86 receptov bez obsahu lepku, živočíšnych mliečnych produktov a rafinovaného cukru. A samozrejme, tešiť sa môžete aj na chutné a nápadité raw dezerty. Zoznámite sa s používaním kokosového cukru, tekutého agávového sirupu a tiež kokosového oleja, ktorý patrí medzi najzdravšie tuky. Autorky v receptoch použili aj rôzne typy bezlepkových múk: predovšetkým pohánkovú, ryžovú či cícerovú múku, ale aj kukuričnú a mandľovú.